FYRVERKERI PAKET OCH  COMPOUND TÅRTOR

Compound tårtorna är flera sammankopplade pjäser med en tändning

FABULOUS FAN BOX

120 SKOTT

1599 KR

​Solfjäderformad tårta med 120 st. glittriga effekter som får dig att tappa andan.

MAGIC SHOW BOX

2495 KR

​Solfjäderformad tårta med 140 st. unika effekter som fyller himlen i makalösa effekter.

PODIUM

5995 KR

Podium har fyra batterier sammankopplad till ett jättestort bombbatteri med en tändning. Podium har genomgående den största tillåtna kalibern med totalt 100 skott. Effekterna har en bra variation av färger och mång chrysantemum- och peonyeffekter. Final med 10 skott samtidigt!
-klicka här för film-

MAJESTIC

 3995 KR

 Denna artikel består utav fyra kraftiga batterier sammankopplad, med en tändning,. Inledning med färgrika kometer i solfjäderform följt av palm- och stjärnkrevader i olika färger och effekter. Crackling och blinkbomber med en kraftfull avslutning av krevader i guld.

PREDATOR

1895 kr

 Skjuter i ett varierande tempo med perfekt timing. En bra variation av effekter och färger, som ger ett bra skådespel.

FYRVERKERI PAKET ”TYST”, 1500 KR INKL. MOMS.


4 st olika batterier i läckra effekter

+ Två tändrör.

SYDNEY

1295 KR

Sydney -  Pjäsen innehåller stjärnkrevader av både peony- och palm karaktär i kombination med eldbägare. Sydney har en kraftig avslutning med flera effekter som skjuts ut samtidigt och skapar en massiv fyrverkerikänsla.

CP 8009

1999 KR

3 seriekopplade batterier med mycket ”Z-shape” effekter (från höger till vänster och vice versa). Ökad intensitet i den pampiga finalen. Totalt 1,4 kg krut som varar i ca. 1 minut och 15 sekunder.
PRO FIRIWORKS NR 1

2599 KR

Bli proffspyrotekniker för en natt, luta er tillbaka och njut . En antändning, 2,8 kg. krut och 153 effekter - helt magiskt!

CP OO1

2999 KR

4 seriekopplade batterier med underbara effekter. Avfyras i ”Z-shape” (från höger till vänster och vice versa) samt simultant i maffiga regnbågseffekter. Totalt 1,9 kg krut som varar i ca. 2 minuter. Finalen täcker hela natthimlen!